Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

Rólunk

Üdvözöljük a villanyonline webáruházban!

 

Minőségi villanyszerelési anyagok és elektromos készülékek széles választéka várja!

Vállalkozásunk azért jött létre, hogy megkönnyítse az elektromos rendszerek tervezését és kivitelezését mind a szakemberek, mind pedig az otthoni felhasználók számára.

 

  • Széles Kínálat: Legyen szó lakásfelújításról, építkezésről, vagy egyszerűbb villanyszerelési projektekről, nálunk minden megtalálható. Csatlakozó tábláktól kezdve a legmodernebb LED fényforrásokig, minden termékünk a megbízhatóság és minőség jegyében készült.
  • Minőségi Márkák: Csak a legelismertebb márkákkal dolgozunk együtt, beleértve a Schneider, Legrand és egyéb iparágvezetőket. Így biztosak lehetnek abban, hogy vásárlásaik tartós és kiváló minőségű termékeket tartalmaznak.
  • Szaktanácsadás: Vásárlóink elégedettsége elsődleges számunkra. Szakértő csapatunk készséggel segít Önnek kiválasztani a legmegfelelőbb termékeket, és válaszol minden villanyszereléssel kapcsolatos kérdésére.
  • Gyors Szállítás: Tudjuk, hogy az idő fontos tényező, ezért rendeléseiket gyorsan és megbízhatóan szállítjuk ki, hogy minél hamarabb hozzájuthassanak a szükséges anyagokhoz.

 

 

A www.villanyonline.hu webáruház üzemeltetője:

Üzemeltető: Balogh Géza E.V.
Adószám: 56981968-2-35
Bankszámlaszám: 11773449-00732503
Cím, panaszkezelés helye : 4913 Panyola Mezővég utca 17.
Képviselő neve: Balogh Géza
Ügyfélszolgálat elérhetőségei: +36 20 327 42 08, villanyonline@gmail.com
Webáruház címe: www.villanyonline.hu